De Klussenier Kees de Jong
De Klussenier Kees de Jong

Patrijzenweg 22
4698 AB Oud Vossemeer

Dien uw offerte-aanvraag in   

0166 61 07 72
06 5131 1707
k.dejong@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 54553709

Even voorstellen

Ik ben Kees de Jong, een trotse opa en de vader van 2 kinderen. Ik kom oorspronkelijk uit Maassluis en woon inmiddels al een aantal jaren met veel plezier in Oud Vossemeer in Zeeland. Bent u op zoek naar vakman voor de verbouwing van uw badkamer, het plaatsen van een dakraam of de renovatie van uw gehele woning? Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Met mijn diploma MTS Bouw en volledige aannemers papieren op zak, heb ik met veel succes mijn eigen timmer- en onderhoudsbedrijf opgezet. Voor mijn gezin heb ik destijds besloten om na 20 jaar te stoppen met mijn eigen onderneming en als uitvoerder in loondienst te gaan. Mijn eigen klusbedrijf heeft mij veel waardevolle ervaring opgeleverd. Daarnaast heb ik mijn eigen huis vanaf de fundering tot aan het dak zelf opgebouwd. De jaren voordat ik startte als Klussenier was ik freelance uitvoerder, werkvoorbereider en projectleider bij verschillende grote bouwbedrijven. Met als hoogtepunt zowel letterkijk als figuurlijk, de afbouw van de Montevideo torenflat van 156 meter in hartje Rotterdam.

Ik ben voor alle klussen en verbouwingen inzetbaar. U kunt bijvoorbeeld bij mij terecht voor een complete badkamerverbouwing, keukenverbouwing, zolderverbouwing, het plaatsen van dakramen, dakkapellen of installatiewerk. Ook voor onderhoud en reparatie aan uw woning of bedrijfspand kunt u mij inschakelen. Kortom voor alle grote maar ook kleinere klussen bent u bij mij aan het juiste adres.

Bent u opzoek naar deskundig advies? Ik denk graag met u mee. Mede door mijn vakmanschap, ervaring en professionele instelling kan ik een verbouwing van aanvraag tot oplevering realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. Daarnaast ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Bovendien ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...